Wij zijn op jaarlijks verlof van 1 tot en met 19 augustus en gesloten op 26 augustus.

Over ons

Philip Seynaeve en Carline Bossuwé,
de trotse eigenaars van SEA+SKI

Onze reis in de modewereld begon niet als een onderneming, maar als een gedeelde passie voor stijl die we wilden delen met onze gemeenschap.

Philip heeft een liefde voor fashion die zowel warm als koel is – of het nu gaat om het omarmen van de nieuwste zomertrends of het vinden van de perfecte winterlook. Maar laten we eerlijk zijn, zijn hart ligt echt in de bergen. Als een toegewijde skiër en snowboarder is Philip onze go-to expert voor alles wat te maken heeft met ski- en snowboardmateriaal. Vanaf de nieuwste technologieën tot de beste stijlen op de piste, hij heeft het allemaal in zijn vingertoppen.

Carline, aan de andere kant, deelt dezelfde passie voor fashion maar heeft een speciale liefde voor de persoonlijke touch. Ze gelooft dat kleding een verhaal vertelt en wil jou helpen het jouwe te vertellen. Van het perfecte zomerjurkje tot de cozieste wintertruien, Carline selecteert zorgvuldig elk stuk in onze winkel, omdat ze gelooft dat mode een manier is om jezelf uit te drukken zonder woorden.

Bij SEA+SKI willen we meer zijn dan een winkel. We willen een plek zijn waar je niet alleen de nieuwste trends ontdekt, maar waar je je ook thuis voelt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit om in te stralen op de piste of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de nieuwste modetrends, we heten je van harte welkom. Hier is het niet alleen over kleren; het gaat over het creëren van een stijlvol verhaal dat van jou is.

Tot binnenkort?